Select Page


Een simpele manier om een eigen bedrijf te hebben. Een ondernemingsvorm die IEDEREEN, DEZELFDE KANSEN GEEFT.

Wat is Netwerk marketing of MLM nu echt?

Of je al ondernemer bent, of niet, binnen network marketing kan iedereen succesvol worden. Je hoeft niets van marketing of commercie te weten, daarin wordt je volledig bijgestaan door het bedrijf en/of jouw sponsor. Je hoeft geen geld te investeren in reclame, kantoor / winkelpand etc. Het is een aantrekkelijke manier van zaken doen voor ondernemers en als je opgeleid wilt worden tot ondernemer!

Er zijn vele bekende bedrijven die als het ware als network marketing bedrijf werken, met slechts 1 verschil, zij hebben dure panden en dat heeft een network marketer niet nodig!

Netwerkmarketing of MLM is een hele goede laagdrempelige manier om je eigen bedrijf te beginnen. Alleen… de meeste mensen hebben geen flauw idee waar ze aan beginnen. Vaak beginnen mensen in network marketing zonder dat zij de juiste begeleiding en/of trainingen krijgen waardoor de kans groot is dat het mislukt. Dat is echt zeer spijtig want het is echt één van de mooiste manieren van ondernemen.


Netwerkmarketing is in wezen niet meer dan een bijzonder distributiesysteem. Een distributiesysteem van producten waarbij diverse schakels uitgeschakeld worden. ( Denk aan de importeur, groothandel, agent, winkel ) Al deze schakels verdienen normaal gezien aan een product. Door deze schakels uit te schakelen is het voor de fabrikant mogelijk de network marketer een percentage van de verkoop te betalen, afhankelijk van inzet en prestaties.

Simpel gezegd, jij zet producten in de markt en je helpt mensen, die dat ook willen doen, bij het opstarten van hun bedrijf.

Jij krijgt een percentage over hun omzet en je ondersteunt ze bij het begeleiden van nieuwe ondernemers. Als je dit goed doet worden zij en de ondernemers die jullie begeleiden heel succesvol.

Op deze manier is het een win-win situatie voor iedereen. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid, je werkt samen maar je hebt geen personeel. Ideaal!
(En je hoeft over dit deel geen omzet belasting te betalen)

Alleen… je moet wel weten hoe je aan klanten en business mensen komt. En dat is voor de meeste mensen het addertje onder het gras, want hoe doe je dat? Is je familie, vrienden en kennissen benaderen echt de enige juiste manier. Zeker niet. Natuurlijk praat je met vrienden, familie en/of kennissen over jouw bedrijf, maar zou je dat ook niet doen als je bijvoorbeeld een winkel had geopend? Jouw network marketing bedrijf is ook een echt bedrijf, daar wil je toch over praten!

Het mooie van een Network Marketing bedrijf is dat je geen enkele verplichting hebt. Je hoeft niet perse om 9 uur een winkelpand te openen, je hoeft niet perse elke dag minimaal 8 uur te werken, je hoeft niet perse vanuit je woonplaats te werken of perse vanuit je huis. Dat is één van de vele voordelen van Network Marketing! Werken van waar en wanneer jij dat wilt!

Ook vind je binnen Network Marketing vele verschillen soorten mensen. De echte ondernemers bijvoorbeeld. Deze zien de gigantische zakelijke mogelijkheden en werken zich snel richting de top. Zij zien Network Marketing als hun oude dag voorziening. Nu werken en opbouwen en na verloop van tijd een moois passief inkomen eraan over houden. Financiële vrijheid creëren.
Maar ook zijn er velen die het leuk vinden om 100, 500 of 1000 euro per maand extra te verdienen.

Network Marketing is voor iedereen…………

Ben je al met netwerkmarketing bezig en loopt het niet zoals jij wilt? Neem dan zeker eens vrijblijvend contact met mij op. Ik coach ook jou graag naar succes…….

Lijkt het jou leuk / interessant om binnen Network Marketing jouw eigen bedrijf te starten? Heb je altijd al een eigen zaak willen hebben maar dit nooit gedaan omdat je gewoonweg niet weet waar je moet beginnen? Stuur mij een berichtje en we kijken samen of dit bij jou past!